SUBSCRIBE ONLINE

COVID-19 Update:

Yes, We mogen weer trainen! Nog niet binnen in onze studio maar wel buiten in kleine groepjes. Sinds maandag 11 mei bieden wij dagelijks een ruim aanbod van outdoor lessen aan in kleine groepjes. Durf jij het aan? Probeer het dan 7 dagen vrijblijvend uit!

Klik hier voor meer informatie

The Body Studio presents: Outdoor Workouts!

Hoe ben jij de afgelopen periode doorgekomen? Vond jij het zoals velen ook lastig om gemotiveerd te blijven trainen? Dat is nu niet meer nodig want we mogen weer! Helaas nog niet binnen in onze studio maar wel buiten. Weg met die quarantaine kilo’s!

Dagelijks een ruim aanbod aan lessen

Vanaf maandag 11 mei bieden wij dagelijks een ruim aanbod aan gevarieerde lessen buiten in kleine groepjes. We volgen uiteraard de richtlijnen van de overheid, dus alles op 1,5m afstand. In het rooster zul je een variatie van lessen terug vinden waaronder de ‘circuit outdoor’, ‘BBB (buik billen benen) outdoor’ en een ‘WOD (workout of the day) outdoor’.

Start jouw free trial!

Wat zijn de kosten en waar worden de lessen gegeven?

  • De lessen worden gegeven op het gras aan de waterkant van de ‘Westlandgracht’.
  • De kosten zijn 69 euro per maand en hiervoor kan je tot 4 lessen per week meedoen!
  • Maar voor we iets van jou vragen vinden wij het belangrijk dat je het eerst kan ervaren zodat we zeker weten dat jij een goed gevoel overhoud aan onze lessen. Speciaal hiervoor hebben wij een 7 day free trial waarmee je het geheel gratis en vrijblijvend 7 dagen lang kan proberen!

Zou jij de lessen graag 7 dagen gratis en vrijblijvend willen proberen of wil jij meer informatie?

Vul dan hieronder jou contact gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!