SUBSCRIBE ONLINE

COVID-19 Update:

Yes, We mogen weer trainen! Nog niet binnen in onze studio maar wel buiten in kleine groepjes. Sinds maandag 11 mei bieden wij dagelijks een ruim aanbod van outdoor lessen aan in kleine groepjes. Durf jij het aan? Probeer het dan 7 dagen vrijblijvend uit!

Klik hier voor meer informatie
 • Circuit Training

  Klaar voor deze intensieve full-body training waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. In deze training werk je met o.a. dumbbels, Kettlebels, barbels, lichaamsgewicht en powerslee. Door het afwisselen van verschillende spiergroepen in combinatie met interval en HIIT circuits bouw je kracht op en brengen wij jouw lichaam in topconditie.

  Plan een proefles
 • BBB (Benen, billen, buik)

  Onze BBB is speciaal voor iedereen die graag werkt aan het shapen en bouwen van prachtige benen, billen en buik! We gaan deze les aan de slag met spierversterkende oefeningen waardoor jouw lichaam nòg beter in shape komt. Deze les is ideaal voor iedereen die wat meer focus legt op het onderlichaam.

  Maak een afspraak
 • WOD

  Ben jij opzoek naar een knallende training waarin je de grootste spiergroepen in jouw lichaam traint? in onze WOD (Workout of the Day) ligt de focus op kracht en conditie. Het eerste deel van de training zal de focus liggen op techniek van o.a. Squat, Pull Ups en Deadlifts, het tweede deel zal de focus meer liggen op tempo, onze trainer zal jou op een veilige en leuke manier pushen waardoor jij deze workout ALLES geeft!

  Plan een proefles
 • Bootcamp Outdoor

  Zin om lekker buiten te trainen? Doe dan mee met onze bootcamp outdoor. Met de groep vertrekken we vanaf The Body Studio naar het Rembrandtpark. Hier vindt een uitdagende training plaats op ieders niveau. De manier om lekker buiten te werken aan je kracht en uithoudingsvermogen!

  Maak een afspraak
 • Kickboks Zaktraining

  Combinaties op de bokszak (trappen en stoten). Een explosieve workout en de perfecte manier om conditie en spierkracht te ontwikkelen. Tegelijkertijd word je weerbaarder en zelfverzekerder. Als je geen eigen handschoenen hebt, kun je deze bij The Body Studio lenen.

  Plan een proefles
 • Personal fitness

  Onder begeleiding, individueel aan je doelen werken? Is trainen in groepsverband echt niet je ding? Dan is Personal Fitness dé oplossing. Onze ervaren personal trainers maken een trainingsschema op maat voor jou. Vervolgens kun je, onder hun toegewijde toezicht, aan de slag! Je wordt, waar nodig, gecorrigeerd, krijgt antwoord op al je vragen en (het allerbelangrijkste) je wordt aangemoedigd en uitgedaagd. Het resultaat? Je zult zien dat doelen sneller behaald zullen worden en dat de kans op blessures minimaal is.

  Maak een afspraak

Wil jij meer informatie of een vrijblijvende kennismaking?

Vul dan hieronder jouw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!